Sony Ericsson P3i ni se dezvaluie (din nou), de data aceasta cu Symbian UIQ

Autor:  | Publicat în:  Sony Ericsson 1.871 ori
<b>Sony Ericsson P3i ni se dezvaluie (din nou), de data aceasta cu Symbian UIQ</b>Dupa ce Concept Phones ne-a prezentat nu mai putin de 3 variante ale conceptului Sony Ericsson P3i, iata ca handsetul este disponibil intr-o noua imagine creata in Photoshop, de data aceasta cu Symbian UIQ. Exista deja persoane care posteaza pe forumurile...

Dupa ce Concept Phones ne-a prezentat nu mai putin de 3 variante ale conceptului Sony Ericsson P3i, iata ca handsetul este disponibil intr-o noua imagine creata in Photoshop, de data aceasta cu Symbian UIQ.

Exista deja persoane care posteaza pe forumurile de specialitate, intrebandu-se daca telefonul este real, chiar daca el a fost prezentat in rubrica "Concepte Photoshop" a forumului. Revenind la P3i, putem spune ca avem toate datele despre acesta si numeroase imagini cu handsetul, lipsind doar un anunt oficial al celor de la Sony Ericsson. Terminalul va fi dotat cu un display VGA cu diagonala de 2.8 inch, cu suport pentru o incredibila rezolutie de 480 x 640.

P3i va include si o camera de 5 megapixeli, dar o varianta mult evoluata fata de standardul camerelor intalnite la telefoanele mobile moderne. Handsetul va opera pe baza unui procesor de 332 MHz si va folosi 128MB RAM, suportand conectivitate WiFi si HSDPA. Zvonurile ne informeaza ca acest telefon va fi lansat in vara sau toamna acestui an, dar va trebui sa asteptam vesti de la Sony Ericsson, inainte de a ne entuziasma.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×