Sony Ericsson "Patti" cunoscut drept W902

Autor:  | Publicat în:  Sony Ericsson 1.823 ori
<b>Sony Ericsson "Patti" cunoscut drept W902</b>Sony Ericsson "Patti" ni se dezvaluise pana acum sub forma unei imagini-spion, care prezenta un handset candybar, dar iata ca acum putem admira terminalul si intr-o imagine mai clara. Aceasta soseste cu numele sau oficial, Sony Ericsson W902. Telefonul va...

Sony Ericsson "Patti" ni se dezvaluise pana acum sub forma unei imagini-spion, care prezenta un handset candybar, dar iata ca acum putem admira terminalul si intr-o imagine mai clara. Aceasta soseste cu numele sau oficial, Sony Ericsson W902.

Telefonul va face parte, daca ne luam dupa nume din seria Walkman, dar va sosi dotat si cu o camera de 5 megapixeli cu autofocus si blitz LED. Conform noului model de alocare a denumirilor de telefoane Sony Ericsson, prima cifra a numelui lui W902 ne indica faptul ca avem de-a face cu un handset high-end, in vreme ce zero-ul indica faptul ca terminalul este primul de acest fel, nu un succesor al unui alt telefon.

In cele din urma, cifra "2" indica forma telefonului, si anume candybar, lucru care se poate observa si din imaginea de mai sus. Din pacate nu cunoastem data de lansare sau un pret pentru acest "Patti", dar va vom informa de indata ce aflam.

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×