iPhone 3G dat prin mixer - Will it Blend?

1.360 ori
<b>iPhone 3G dat prin mixer - Will it Blend?</b>Daca mai tineti minte, exista in urma cu un an o persoana nerabdatoare sa puna mana pe un iPhone, dar cu alt scopul decat fanul Apple de rand: distrugerea sa. Seria "Will it Blend" continua cu acelasi doctor malefic, care da prin mixer un iPhone 3G nou...

Daca mai tineti minte, exista in urma cu un an o persoana nerabdatoare sa puna mana pe un iPhone, dar cu alt scopul decat fanul Apple de rand: distrugerea sa. Seria "Will it Blend" continua cu acelasi doctor malefic, care da prin mixer un iPhone 3G nou nout. Dati click pe imaginea urmatoare pentru a fi transportati la clipul ce prezinta felul in care este facut pulbere un iPhone 3G:

De data aceasta vedem si complexul proces de cumparare si o scurta comparatie a celor 2 terminale. Daca aruncati o privire asupra clipului in care primul iPhone a fost facut praf, veti observa ca acesta a fost "spart" in mai putine bucati decat cel 3G, dar noul handset a rezistat destul de mult la actiunea distrugatoare a mixerului.

Suntem curiosi daca vom vedea in acest show si un HTC Touch Diamond, Sony Ericsson XPERIA X1 sau poate chiar PSP Phone trecut prin inventia celor de la Blentec. Intre timp, va reamintim ca nu este recomandat sa incercati o asemenea experienta cu iPhone-ul dumneavoastra, in special daca este varianta 3G.

Clip:

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×