Sony Ericsson prezintă calendarul pe 2012 de update la Android 4.0 ICS

Autor:  | Publicat în:  Sony Ericsson 2.128 ori
<b>Sony Ericsson prezintă calendarul pe 2012 de update la Android 4.0 ICS</b>Samsung a dat o serie de comunicate mai zilele trecute declarând că Galaxy Note și SGS II vor primi Android 4.0 în prima parte a lui 2012. A venit și rândul lui Sony Ericsson să vorbească de Android 4.0 pe smartphone-urile sale din seria Xperia...

Samsung a dat o serie de comunicate mai zilele trecute declarând că Galaxy Note și SGS II vor primi Android 4.0 în prima parte a lui 2012. A venit și rândul lui Sony Ericsson să vorbească de Android 4.0 pe smartphone-urile sale din seria Xperia lansate în 2011.

Android 4.0 va fi disponibil de la sfârșitul lui martie 2012 pe o parte din telefoanele companiei și până la începutul lui mai vor avea cu toatea cea mai nouă variantă a sistemului de operare mobil made by Google.

Sfârșitul lui martie și începutul lui aprilie 2012 - Sony Ericsson Xperia Arc s, Sony Ericsson Xperia ray, Sony Ericsson Xperia Neo V;
Sfârșitul lui aprilie și începutul lui mai 2012 - Sony Ericsson Xperia arc, Xperia PLAY, Xperia Neo, Xperia mini și Xperia mini pro.

Fiecare utilizator va fi notificat corespunzător atunci când Android 4.0 a deveni available și pentru smartphone-ul său SE.

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×