Android 4.0 vine pe Samsung Galaxy S II și Galaxy Note, confirmate oficial!

Autor:  | Publicat în:  Samsung 2.746 ori
<b>Android 4.0 vine pe Samsung Galaxy S II și Galaxy Note, confirmate oficial!</b>Dacă posesorii de LG Optimus 2X credeau că au făcut o afacere cumpărând un telefon dual core ieftin, ei bine iată că ei nu vor primi actualizarea la Android 4.0. în schimb avem vești bune pentru posesorii de Samsung Galaxy S II: Samsung Italia a...

Dacă posesorii de LG Optimus 2X credeau că au făcut o afacere cumpărând un telefon dual core ieftin, ei bine iată că ei nu vor primi actualizarea la Android 4.0. în schimb avem vești bune pentru posesorii de Samsung Galaxy S II: Samsung Italia a confirmat sosirea lui Ice Cream Sandwich sub formă de actualizare pe terminal.

în plus, printre modelele cu update la Android 4.0 compatibil se numara Galaxy Note, Galaxy Tab 10.1, Galaxy Tab 8.9, Galaxy Tab 7.7 și Galaxy Tab 7.0 Plus. De asemenea, aflăm că Samsung a anunțat că va lansa actualizarea la Android 4.0 Ice Cream Sandwich în 2012, fără a preciza exact data sau perioada în care va sosi noul software.

Vestea vine după ce HTC ne-a promis actualizări pentru modelele sale, Sony Ericsson la rândul său și-a declarat intenția de a aduce Android 4.0 pe Xperia-urile din 2011, iar Motorola vrea să ofere Ice Cream Sandwich pe Droidurile sale peste câteva săptămâni. Cum rămâne cu terminalele LG? Nici unul nu va primi update?

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×