Sony Ericsson prezinta terminalul W53S

1.044 ori
<b>Sony Ericsson prezinta terminalul W53S</b>Sony Ericsson si-a prezentat cel mai nou telefon mobil astazi in Japonia si puteti observa noul terminal in imaginea de mai jos, mirandu-va poate de culorile alese pentru acest model. W53S suporta conectivitate CDMA, permitand utilizatorilor sa navigheze...

Sony Ericsson si-a prezentat cel mai nou telefon mobil astazi in Japonia si puteti observa noul terminal in imaginea de mai jos, mirandu-va poate de culorile alese pentru acest model.

W53S suporta conectivitate CDMA, permitand utilizatorilor sa navigheze pe Internet cu usurinta, verificandu-si si mailul, daca este necesar. Datorita unui display LCD de 2.7 inch, cu optiunea full wide (16:9) puteti vizualiza chiar si cele mai mari imagini. Punctul forte al noului telefon va fi, din cate se pare interfata revolutionara, gata sa rivalizeze cu terminalele concurente de la Nokia sau Apple.

Pe langa toate cele mentionate anterior, W53S, va beneficia de aplicatii Java, BREW 4 si de jocuri. Ne intrebam pe ce loc se afla PSP Phone pentru Sony Ericsson, in lista de prioritati, daca au timp sa ne uimeasca zilnic, cu lansari si anuntari ale unor noi terminale. Este posibil ca producatorul japonezo-suedez sa-i intreaca chiar si pe cei de la Nokia la numarul de lansari lunare, dovedindu-se a fi o companie extrem de prolifica si plina de idei.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×