Sony Ericsson S500i alias Green Phone

Autor:  | Publicat în:  Sony Ericsson 3.767 ori
<b>Sony Ericsson S500i alias Green Phone</b>In sfarsit avem ceva informatii, in special poze, in legatura cu materialul video postat acum vateva zile. Telefonul de culoare verde de la Sony Ericsson, pare-se ca se va numi S500i si va avea in dotare o camera de 2 megapixeli, iar displayul acestuia va...

In sfarsit avem ceva informatii, in special poze, in legatura cu materialul video postat acum vateva zile. Telefonul de culoare verde de la Sony Ericsson, pare-se ca se va numi S500i si va avea in dotare o camera de 2 megapixeli, iar displayul acestuia va fi unul de tip QVGA.

Se zvoneste ca va suporta HSDPA, totusi in lipsa mai multor informatii si fara a avea siguranta veridicitatii celor existente, nu bagam mana-n foc pentru informatiile furnizate. Ramane sa urmarim forumurile de specialitate si alte surse, pentru a va informa mai corect.

⚡ Vă ținem la curent cu informații legate de Black Friday, dar și cu produse la reduceri excelente aici. (Live Blogging Black Friday 2018)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×