Sony Ericsson se pregateste de marea lansare, "scapa" telefonul F305, destinat gamerilor

Autor:  | Publicat în:  Sony Ericsson 1.442 ori
<b>Sony Ericsson se pregateste de marea lansare, "scapa" telefonul F305, destinat gamerilor</b>Maine este ziua marelui eveniment Sony Ericsson, in cadrul caruia vor fi anuntate cel putin 5 telefoane noi, pe care le-am vazut in ultima vreme "scapate" pe Internet sau subiecte de zvonuri pe blogurile de specialitate. Cel mai nou subiect de zvonuri...

Maine este ziua marelui eveniment Sony Ericsson, in cadrul caruia vor fi anuntate cel putin 5 telefoane noi, pe care le-am vazut in ultima vreme "scapate" pe Internet sau subiecte de zvonuri pe blogurile de specialitate. Cel mai nou subiect de zvonuri este modelul F305, asa-zisul "telefon Wii".

Sony Ericsson F305 suporta conectivitate EDGE si soseste cu un slot pentru carduri Memory Stick Micro, un display de 176 x 220 pixeli si functii muzicale. Ce separa acest telefon de restul handseturilor este un accelerometru care permite controlul jocurilor incluse prin intermediul miscarilor utilizatorului. Butoanele frontale ale lui F305 sunt de asemenea destinate functiilor de gaming si speram ca terminalul are destula putere de procesare pentru a oferi utilizatorilor jocuri de calitate.

Un alt telefon "scapat" de Sony Ericsson este S302 Snapshot, terminal ce pune accentul pe functiile camerei incorporate. Acest telefon este dotat cu o camera de 2 megapixeli, cu suport pentru focus fix, blitz si software PhotoFix. Aceeasi camera suporta inregistrare video, iar handsetul S302 are o memorie interna de 20MB si suport pentru carduri Memory Stick Micro. Ambele telefoane sosesc cu profil Bluetooth A2DP si vor fi anuntate maine, conform ultimelor zvonuri. F305 va fi lansat in cel de-al treilea trimestru al anului, iar S302 il va urma in cel de-al patrulea trimestru. Sony Ericsson va lansa si 3 noi headseturi Bluetooth, ce vor insoti noile terminale.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×