Telefonul cu proiector ShengTai CKing, prezentat oficial cu tehnologie non-TI

Autor:  | Publicat în:  Gadgets 1.246 ori
<b>Telefonul cu proiector ShengTai CKing, prezentat oficial cu tehnologie non-TI</b>De obicei asociem pico-proiectoarele cu producatorul TI (Texas Instruments), doarece acestia au prezentat primul prototip de handset dotat cu un astfel de proiector. Ei bine, compania chinezeasca ShengTai a realizat premiera, prezentand un telefon cu...

De obicei asociem pico-proiectoarele cu producatorul TI (Texas Instruments), doarece acestia au prezentat primul prototip de handset dotat cu un astfel de proiector. Ei bine, compania chinezeasca ShengTai a realizat premiera, prezentand un telefon cu proiector incorporat, ce urmeaza sa intre in productie, modelul CKing.

CKing si-a facut aparitia in cadrul showului IMIE 2008, organizat in TianJin. Micro proiectorul este construit pe platforma mobila a handsetului si evident are un impact asupra grosimii sale, care a crescut. ShengTai CKing foloseste tehnologia LCoS (liquid crystal on silicon), rezultatul fiind o imagine proiectata cu o diagonala de 30 de inchi.

Telefonul include si un difuzor, in partea din spate, in vreme ce pentru proiectii veti folosi un buton de focus manual. Exista totusi si aspecte care nu ne multumesc, cum este interfata copiata de la Apple iPhone, dar o astfel de problema pare previzibila, in cazul unui brand chinezesc. Daca Meizu a copiat un intreg telefon (iPhone), de ce nu ar face-o si altii?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×