Sony Ericsson ST18i, un nou telefon Xperia misterios, acum În imagini și cu specificații online

1.700 ori
<b>Sony Ericsson ST18i, un nou telefon Xperia misterios, acum În imagini și cu specificații online</b>Sony Ericsson pare a pregăti nu doar noi modele Walkman și un Cyber-shot care a ajuns pe web zilele trecute, ci și misteriosul handset din imaginea următoare. Cunoscut sub numele de cod Asuza sau Sony Ericsson ST18i, terminalul arată astfel: &nbsp;...

Sony Ericsson pare a pregăti nu doar noi modele Walkman și un Cyber-shot care a ajuns pe web zilele trecute, ci și misteriosul handset din imaginea următoare. Cunoscut sub numele de cod Asuza sau Sony Ericsson ST18i, terminalul arată astfel:

Avem de-a face cu un model Xperia care operează în rețele GSM și vine cu OS-ul Android 2.3 Gingerbread la bord. Dotările sale includ un procesor Cortex-A8 și două camere, cea din spate având și bliț. Ca design, telefonul amintește destul de mult de Xperia Mini și speculațiile afirmă că va incorpora un display de 3.3 inchi.

Având în vedere cât de lung este acest telefon, nu putem garanta în privința ecranului de 3.3 inchi, dar un alt zvon apărut recent pare destul de plauzibil și anume că handsetul va sosi pe piață în această lună.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×