iPad 2 versus iPhone 4 și LG Optimus 2X (Video)

2.602 ori
<b>iPad 2 versus iPhone 4 și LG Optimus 2X (Video)</b>în cadrul întrunirii pasionaților de iGadgeturi (iMeetup București) de săptămâna trecută am avut ocazia să organizăm o bătălie a terminalelor aflate pe masă. Printre acestea s-au numărat iPhone 4, iPad 2 și LG Optimus 2X. Am folosit testul...

în cadrul întrunirii pasionaților de iGadgeturi (iMeetup București) de săptămâna trecută am avut ocazia să organizăm o bătălie a terminalelor aflate pe masă. Printre acestea s-au numărat iPhone 4, iPad 2 și LG Optimus 2X. Am folosit testul Browsermark (browsermark.rightware.com) pentru a separa handseturile, cu mențiunea că LG Optimus 2X a avut oarece probleme din cauza antivirusului și s-a blocat.

După cum arată și imaginea din acest articol, ulterior am reușit să realizăm testul Browsermark și pe LG Optimus 2X, după oprirea antivirusului, obținând aproape 48.000 de puncte. în schimb, în clipul pe care îl vedeți aici, iPad 2 a obținut 65.000 de puncte, în vreme ce iPhone 4 a atins limita de 36.000 de puncte.

iPad 2 versus iPhone 4 și LG Optimus 2X (Video)

Observați diferența clară dintre un terminal single core (iPhone 4) și dual core-urile de la masă (telefonul LG și iPad 2). Suntem foarte curioși să vedem cum s-ar descurca un Samsung Galaxy S II sau un HTC Sensation în această situație și poate că la următorul iMeetup vom face și acest test, deci rămâneți pe Mobilissimo pentru astfel de surprize și dueluri!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×