Sony Ericsson T658c primeste aprobarea FCC

1.150 ori
<b>Sony Ericsson T658c primeste aprobarea FCC</b>Telefonul mobil Sony Ericsson T658c tocmai a primit aprobarea Comisiei Federale de Comunicatii (FCC), handsetul tintind publicul din China, de aici si litera &ldquo;c&rdquo; din numele sau. T658c include o camera de 3.2 megapixeli, dar si numeroase teme...

Telefonul mobil Sony Ericsson T658c tocmai a primit aprobarea Comisiei Federale de Comunicatii (FCC), handsetul tintind publicul din China, de aici si litera “c” din numele sau.

T658c include o camera de 3.2 megapixeli, dar si numeroase teme si continuturi inspirate din natura. Avem de-a face cu un telefon tri-band GSM 900/1800/1900MHz care suporta JAVA J2ME pentru aplicatii si jocuri. Ca si multe alte handseturi moderne, noul Sony Ericsson are un mod special de “zbor cu avionul”, care va dezactiva toate setarile comunicationale ale telefonului. Veti putea totusi folosi terminalul ca o camera foto sau music player.

Sony Ericsson T658c ofera conectivitate USB, utila pentru sincronizarea cu alte terminale si pentru copierea melodiilor preferate. Noul model suporta PlayNow, dar si alte aplicatii specifice Sony Ericsson cum ar fi VideoDJ, PhotoDJ sau MusicDJ. Playerul muzical inclus suporta fisiere media in format MP3/MP4A/3GP/AAC/AAC+/AMR/MIDI/WAVi, dar si streaming audio si video.

Pe lista de feature-uri gasim si un slot pentru carduri Memory Stick Micro (M2), dar si un client email cu suport pentru POP3/IMAP4. Camera noului Sony Ericsson suporta inregistrare video si, daca operatorul folosit ofera astfel de servicii, veti putea obtine informatii despre trafic, in functie de zona in care va aflati. Nu se cunoaste inca data de lansare sau pretul acestui telefon.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×