Upgrade de Windows Mobile 6.0 pentru HTC P4350 Herald

3.260 ori
<b>Upgrade de Windows Mobile 6.0 pentru HTC P4350 Herald</b>Se pare ca HTC se tine de promisiunea de a aduce mult-asteptatele upgrade-uri ale lui Windows Mobile 6.0 si pe smartphone-urile sale. Dupa ce am vazut upgrade-uri de acest gen pe terminale ca HTC P3300 Artemis, HTC S620 Excalibur si HTC Athena Advantage...

Se pare ca HTC se tine de promisiunea de a aduce mult-asteptatele upgrade-uri ale lui Windows Mobile 6.0 si pe smartphone-urile sale.

Dupa ce am vazut upgrade-uri de acest gen pe terminale ca HTC P3300 Artemis, HTC S620 Excalibur si HTC Athena Advantage X7500, era evident ca si modelul P4350 Herald va beneficia de acelasi "tratament". Inca de cand O2 a lansat terminalul XDA Terra dotat cu Windows Mobile 6.0 Professional, utilizatorii au inceput sa spere ca vor vedea un upgrade WM6 pentru celebrul Herald, HTC P4350.

Pentru a face acest upgrade va trebui doar sa va inregistrati pe site-ul eClub, al celor de la HTC si sa deschideti pagina "My Downloads. Acolo veti gasi instructiuni utile pentru a face upgrade-ul cu o mai mare usurinta. Astfel de lansari sunt oricand binevenite in conditiile in care, in clipa cand un nou terminal apare, exista posibilitatea sa apara si buguri unice ale softului, care se pot corecta doar au ajutorul acestor atat de necesare upgrade-uri.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×