Sony Ericsson T715, un slider compact nou anuntat de producator

Autor:  | Publicat în:  Sony Ericsson 2.202 ori
<b>Sony Ericsson T715, un slider compact nou anuntat de producator</b>Sony Ericsson tocmai a anuntat modelul T715, un slider sofisticat si compact care vine cu o tastatura de mari dimensiuni, MMS, SMS si email. T715 incorporeaza si o functie smart desktop si memento-uri, atat specializate pe zile de nastere, cat si pe...

Sony Ericsson tocmai a anuntat modelul T715, un slider sofisticat si compact care vine cu o tastatura de mari dimensiuni, MMS, SMS si email. T715 incorporeaza si o functie smart desktop si memento-uri, atat specializate pe zile de nastere, cat si pe evenimente globale.

Sony Ericsson T715 soseste dotat cu o camera de 3.2 megapixeli, cu zoom digital de pana la 3.2x, photo fix, inregistrare video, Bluetooth Stereo A2DP, Mega Bass, PlayNow si TrackID. Printre specificatiile sale se mai numara si un speakerphone, suport Microsoft Exchange ActiveSync, jocuri 3D, radio FM cu RDS si streaming video.

Noul handset masoara 91.5 x 48 x 14.9 mm, cantareste 96.5 grame si vine cu un ecran TFT QVGA de 2.2 inchi, care suporta o rezolutie de 240 x 320 pixeli. Memoria interna a telefonului este de 90 MB, dar aceasta poate fi marita cu ajutorul cardurilor microSD. Bateria lui T715 rezista pana la 10 ore in mod convorbire GSM/GPRS, sau 400 de ore in mod standby GSM/GPRS.

Telefonul va sosi pe piata in cel de-al treilea trimestru fiscal al anului 2009.

[Via: Gsmdome.com]

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×