Experienta hands on cu HTC Hero: Flash, tastatura si interfata Sense in actiune

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.857 ori
<b>Experienta hands on cu HTC Hero: Flash, tastatura si interfata Sense in actiune</b>Cei de la Engadget Mobile au fost destul de norocosi incat sa testeze noul terminal Android HTC Hero atat la Londra, cat si in New York, relatand publicului concluziile lor in legatura cu promitatorul smartphone. Astfel, aflam ca handsetul are un feeling...

Cei de la Engadget Mobile au fost destul de norocosi incat sa testeze noul terminal Android HTC Hero atat la Londra, cat si in New York, relatand publicului concluziile lor in legatura cu promitatorul smartphone.

Astfel, aflam ca handsetul are un feeling placut si este usor de tinut in mana, in vreme ce stratul de teflon care il acopera nu este chiar o idee revolutionara. Interfata Sense este bazata pe un ecran capacitiv touch si seamana totusi destul de mult cu TouchFLO, in ciuda inovatiilor sale. Tot Engadget Mobile ne infomreaza ca tastatura virtuala este destul de usor de folosit, oferind feedback haptic, la fiecare apasare de tasta.

HTC a construit propria tastatura virtuala, de la zero, iar cei care au testat-o sunt siguri ca aceasta va revolutiona metodele de input. Lagul tastaturii e inexistent, ea arata bine si ca design si vine si cu functie de autocorectare. Dupa cum va informam in articolul trecut, telefonul HTC Hero sta bine la capitolul specificatii, desi e posibil ca procesorul Qualcomm sa sufere de lag uneori, in special la tranzitiile grafice.

Va reamintim ca Hero va sosi pe piata europeana in luna iulie, cu o baterie mai buna decat cea a lui Android G1 si HTC Magic. Camera sa raspunde foarte bine la comenzi si se comporta excelent, atunci cand faceti autofocus. In cele din urma, surpriza placuta a acestui handset este constituita de 2 premiere: primul terminal Android cu suport Flash si primul telefon Android cu ecran multi-touch.

[Via: Engadgetmobile.com]

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×