Interfata HTC Sense va sosi si pe HTC Magic?

1.406 ori
<b>Interfata HTC Sense va sosi si pe HTC Magic?</b>HTC a confirmat ieri pentru cei de la Pocket-lint faptul ca noua sa interfata, Sense, pe care am vazut-o in actiune pe terminalul Hero, va fi disponibila si pe alte handseturi deja lansate de companie. Vestea a fost oferita de catre Peter Chou, CEO HTC,...

HTC a confirmat ieri pentru cei de la Pocket-lint faptul ca noua sa interfata, Sense, pe care am vazut-o in actiune pe terminalul Hero, va fi disponibila si pe alte handseturi deja lansate de companie.

Vestea a fost oferita de catre Peter Chou, CEO HTC, la putin timp dupa prezentarea oficiala a lui Hero si Sense. Din pacate, Chou nu a oferit informatii in legatura cu terminalele care vor beneficia de interfata updatata, care va fi optionala pentru utilizatori.

Nici nu este foarte greu sa ne dam seama care vor fi aceste handseturi, avand in vedere faptul ca HTC a lansat doar 2 telefoane Android pana acum: G1, vandut de T-Mobile si HTC Magic. Asta nu inseamna ca hackerii priceputi care au portat tot soiul de softuri pe HTC Touch Diamond si Touch HD nu vor reusi sa emuleze si acest UI.

[Via: Pocket-lint.com]

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×