Sony Ericsson va lansa o serie de telefoane destinate gamerilor

Autor:  | Publicat în:  Sony Ericsson 1.290 ori
<b>Sony Ericsson va lansa o serie de telefoane destinate gamerilor</b>Sony Ericsson se pregateste sa lanseze un telefon mobil destinat gamerilor, parand a nu fi invatat nimic din patania celor de la Nokia cu N-Gage. Traim totusi in era in care PSP-ul domina piata consolelor portabile, iar brandul Sony a castigat increderea...

Sony Ericsson se pregateste sa lanseze un telefon mobil destinat gamerilor, parand a nu fi invatat nimic din patania celor de la Nokia cu N-Gage. Traim totusi in era in care PSP-ul domina piata consolelor portabile, iar brandul Sony a castigat increderea publicului.

Din cate afirma cei de la Pocket-lint, se pare ca Sony ar colabora cu o companie care va transforma camera noului handset intr-un senzor de control al miscarii. Numele firmei care lucreaza cu gigantul japonez pentru a lansa un potential PSP Phone este GestureTek, care va furniza software-ul pentru mult-asteptatul terminal. Aceasta portare a aplicatiilor companiei californiene se va realiza in septembrie, astfel ca, daca suntem optimisti putem spera la o lansare a handsetului pana de Craciun.

Softul este folosit la ora actuala pe accesoriul EyeToy, compatibil cu consolele PlayStation 2 si 3 si va folosi camera telefonului pentru a detecta miscarea. Gamerii vor putea controla personajele de pe ecran miscand terminalul in acelasi fel in care o fac posesorii de iPhone sau LG Secret, dotate cu accelerometre. Pe lista de jocuri disponibile pe viitorul telefon se numara Crash Bandicoot si Super Moneky Ball, iar Sony Ericsson ar putea creste enorm in topul producatorilor de handseturi, prin aceasta mutare.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×