iPhone versus HTC Touch Diamond versus Xperia X1

Autor:  | Publicat în:  știri diverse 1.849 ori
<b>iPhone versus HTC Touch Diamond versus Xperia X1</b>Cei de la Engadget au realizat o "batalie" al celor mai performante smartphone-uri de de piata, sau nelansate inca, la ora actuala. In aceste conditii, ne intrebam ce cauta iPhone-ul in acest sandwich tehnologic. Observam ca HTC Touch Diamond este cel mai...

Cei de la Engadget au realizat o "batalie" al celor mai performante smartphone-uri de de piata, sau nelansate inca, la ora actuala. In aceste conditii, ne intrebam ce cauta iPhone-ul in acest sandwich tehnologic.

Observam ca HTC Touch Diamond este cel mai subtire si cel mai mic ca dimensiune dintre cele 3. Ca performanta, XPERIA X1 este clar in varful piramidei, in vreme ce la capitolul interfata iPhone triumfa, iar HTC Touch Diamond surprinde prin comoditate si suportul pentru retele de mare viteza (HSDPA). Atuul telefonului produs de Apple este si display-ul sau cu diagonala de 3.5 inch, dar si grosimea sa relativ redusa, variabila ce se va schimba in cazul mai grosului iPhone 3G.

De remarcat duelul etern intre Microsoft si Apple, de vreme ce 2 dintre handseturile din aceasta confruntare includ sisteme de operare Windows Mobile, in vreme ce iPhone ruleaza platforma creata de compania lui Steve Jobs. Experienta oferita de browsere este un alt subiect sensibil, de vreme ce Safari isi face treaba excelent, lucru care nu poate fi spus si despre browserele celorlalte 2 terminale, performante si ele, dar nu la fel ca si cel de pe iPhone.

Ce terminal alegem in final? Depinde doar de dumneavoastra; daca vreti un design aratos si o "jucarie", alegeti iPhone, daca doriti un terminal la un pret rezonabil si dimensiuni OK, alegeti HTC Touch Diamond, daca doriti cel mai performant smartphone al anului, dar unul nu prea aratos, veti alege XPERIA X1.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×