Nokia 7310 Classic surprins in actiune - dezamagitor

Autor:  | Publicat în:  Nokia 6.393 ori
<b>Nokia 7310 Classic surprins in actiune - dezamagitor</b>Cu cateva zile in urma va prezentam o imagine cu telefonul Nokia 7310 Classic scapata pe Internet si in acelasi timp oficiala. Ciudat, nu-i asa? Iata ca dupa acea bizara metoda de marketing, avem de-a face cu o poza cu telefonul in actiune, in mana unui...

Cu cateva zile in urma va prezentam o imagine cu telefonul Nokia 7310 Classic scapata pe Internet si in acelasi timp oficiala. Ciudat, nu-i asa? Iata ca dupa acea bizara metoda de marketing, avem de-a face cu o poza cu telefonul in actiune, in mana unui utilizator real.

Descrierile site-ului Intomobile care a postat seria de poze sunt entuziaste, desi nu vad unde este rostul entuziasmarii in fata unui low, in cel mai bun caz mid-end. Si asta doar pentru ca "se potriveste bine in mana utilizatorului"... Orice urma de entuziasm ne-a disparut, separandu-ne de site-urile incantate de 7310 Classic, cand i-am vazut tastatura. Deja ne putem imagine taste apasate incorect, dureri de degete si numeroase alte frustrari.

Nokia 7310 Classic

In ce priveste mult-laudatul design al acestui telefon, el pare destul de "ieftin" in sensul vulgar al cuvantului. Ar fi bine ca terminalul sa fie un low-end, altfel nu-i dam prea multe sanse de reusita pe piata varatica a terminalelor Sony Ericsson si curand si a lui iPhone 3G. Mai fascineaza pe cineva o carcasa cu margini de cauciuc?

eMAG: REVOLUȚIA PREȚURILOR începe mâine dimineață! Galaxy S7 la 2.299 lei și alte bunătăți! (link de afiliat)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×