Nokia 7310 Classic surprins in actiune - dezamagitor

Autor:  | Publicat în:  Nokia 6.584 ori
<b>Nokia 7310 Classic surprins in actiune - dezamagitor</b>Cu cateva zile in urma va prezentam o imagine cu telefonul Nokia 7310 Classic scapata pe Internet si in acelasi timp oficiala. Ciudat, nu-i asa? Iata ca dupa acea bizara metoda de marketing, avem de-a face cu o poza cu telefonul in actiune, in mana unui...

Cu cateva zile in urma va prezentam o imagine cu telefonul Nokia 7310 Classic scapata pe Internet si in acelasi timp oficiala. Ciudat, nu-i asa? Iata ca dupa acea bizara metoda de marketing, avem de-a face cu o poza cu telefonul in actiune, in mana unui utilizator real.

Descrierile site-ului Intomobile care a postat seria de poze sunt entuziaste, desi nu vad unde este rostul entuziasmarii in fata unui low, in cel mai bun caz mid-end. Si asta doar pentru ca "se potriveste bine in mana utilizatorului"... Orice urma de entuziasm ne-a disparut, separandu-ne de site-urile incantate de 7310 Classic, cand i-am vazut tastatura. Deja ne putem imagine taste apasate incorect, dureri de degete si numeroase alte frustrari.

Nokia 7310 Classic

In ce priveste mult-laudatul design al acestui telefon, el pare destul de "ieftin" in sensul vulgar al cuvantului. Ar fi bine ca terminalul sa fie un low-end, altfel nu-i dam prea multe sanse de reusita pe piata varatica a terminalelor Sony Ericsson si curand si a lui iPhone 3G. Mai fascineaza pe cineva o carcasa cu margini de cauciuc?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×