Sony Ericsson Vivaz de culoare roz bombon, acelasi model ce a fost umblat de @eCostin si @piticu21 #inafrica

9.634 ori
<b>Sony Ericsson Vivaz de culoare roz bombon, acelasi model ce a fost umblat de @eCostin si @piticu21 #inafrica</b>Sony Ericsson Vivaz, unul dintre cameraphone-urile cele mai impresionante de pe piata romaneasca este acum disponibil intr-o varianta de culoare roz. Acest handset a fost recent primit de noi in teste, prin intermediul Vodafone si urmeaza sa revenim cu o...

Sony Ericsson Vivaz, unul dintre cameraphone-urile cele mai impresionante de pe piata romaneasca este acum disponibil intr-o varianta de culoare roz. Acest handset a fost recent primit de noi in teste, prin intermediul Vodafone si urmeaza sa revenim cu o recenzie video detaliata.

Aflati ca Vivaz este un soi de superstar, el fiind in centrul unei campanii pornite recent de Sony Ericsson si Vodafone. Aceasta ii implica pe cunoscutii bloggeri Piticu si eCostin, care au filmat si fotografiat cu ajutorul handsetului o saptamana petrecuta la FIFA World Cup 2010. Astfel, fie ca e vorba de meciuri de fotbal sau peripetii in Africa, cameraphone-ul Vivaz a capturat tot.

Sony Ericsson Vivaz Pink

Puteti urmari aventura celor doi prin intermediul hashtagului #dinafrica de pe twitter, dar si pe blogul lui eCostin respectiv Piticu. In ce priveste acest terminal, trebuie mentionat ca el vine cu un dipslay touch de 3.2 inchi, HSDPA, WiFi, GPS si o camera de 8 megapixeli cu suport pentru captura video HD.

vivaz din africa

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×