Telefonul Microsoft Kin, un proiect mort deja?

1.303 ori
<b>Telefonul Microsoft Kin, un proiect mort deja?</b>Lansata cu doar 6 saptamani in urma, gama de telefoane Microsoft Kin este acum oficial gata de a sucomba, dupa cum afirma surse apropiate de Microsoft. Handsetul axat pe social networking si considerat urmasul lui Sidekick nu ar fi avut eficienta sperata...

Lansata cu doar 6 saptamani in urma, gama de telefoane Microsoft Kin este acum oficial gata de a sucomba, dupa cum afirma surse apropiate de Microsoft. Handsetul axat pe social networking si considerat urmasul lui Sidekick nu ar fi avut eficienta sperata de producatorul sau.

Echipa din spatele lui Kin va fi integrata in cea Windows Phone 7, axandu-se pe dezvoltarea acestui OS. Problema principala a fost reprezentata de vanzarile infime ale terminalelor Kin One si Kin Two. Ultima oara cand se discutase despre acest subiect, o sursa misterioasa mentionase ca handsetul Kin a fost vandut in doar 500 de unitati, iar Microsoft nu a confirmat sau infirmat inca acest zvon.

E ciudat sa vedem un proiect care a costat milioane de dolari ducandu-se pe apa sambetei in doar 6 saptamani. O alta problema a lui Kin a fost pretul abonamentului cu care veneau handseturile, unul similar cu cel asociat de obicei smartphone-urilor. Vorbim totusi de un telefon adresat unui segment compus din adolescenti, care nu au resurse financiare sa plateasca abonamente costisitoare.

Suntem curiosi ce vor face cumparatorii de modele Kin, in privinta suportului tehnic si update-urilor softtware... In vreme ce suntem siguri ca Microsoft le va furniza tot suportul necesar utilizatorilor, speram ca aceasta idee sa nu fie moarta complet, ea avand si parti bune.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×