iPhone 4 prin Vodafone Romania, un zvon de pe Twitter indeajuns de credibil, incat sa-i dam crezare!

3.258 ori
<b>iPhone 4 prin Vodafone Romania, un zvon de pe Twitter indeajuns de credibil, incat sa-i dam crezare!</b>Dan Paul (@pdante pe Twitter) ne informeaza ca iPhone 4 va sosi oficial in oferta Vodafone in perioada octombrie-noiembrie, sau cel putin asa afirma o sursa apropiata operatorului. Aflam deasemenea posibilitatea ca noul iPhone sa soseasca in Romania...

Dan Paul (@pdante pe Twitter) ne informeaza ca iPhone 4 va sosi oficial in oferta Vodafone in perioada octombrie-noiembrie, sau cel putin asa afirma o sursa apropiata operatorului. Aflam deasemenea posibilitatea ca noul iPhone sa soseasca in Romania printr-un dealer Vodafone, cel mai probabil Arsis.

Sursa noastra este acelasi Dan Paul care a obtinut un interviu cu Minhea Serbu, de la Orange Romania, cu privire la aducerea lui iPhone 3GS in Romania (costuri, stocuri, oferte). In plus, Dan ne-a insotit si fotografiat la lansarea lui iPhone 3GS, unde redactorul Alex Stanescu a fost primul roman care a cumparat un iPhone 3GS din magazinul Orange.

Vestea ca Vodafone ar putea vinde noul iPhone cadreaza perfect cu informatia primita cu cateva zile in urma, conform careia Vodafone va oferi utilizatorilor sai cartele micro-SIM, cele pe care se bazeaza atat iPhone 4, cat si Apple iPad. Cum ramane cu Orange? E posibil ca operatorul sa lanseze terminalul Apple inainte de perioada toamnei, iar aparitia sa in oferta Vodafone indica o perioada mai mica de exclusivitate decat am fi banuit.

Va reamintim si ca Dan Paul, impreuna cu Orange si Adrian Boioglu (aka Boio) au organizat evenimentul iPhone Users' Conference Romania, acestia fiind membri de baza ai comunitatii iPhone din tara noastra si nu numai.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×