Sony Ericsson W205, experienta muzicala "Walkman", accesibila consumatorilor!

2.833 ori
<b>Sony Ericsson W205, experienta muzicala "Walkman", accesibila consumatorilor!</b>Daca sunteti genul de persoana care asculta muzica din mers, veti aprecia noul handset Sony Ericsson W205, un model Walkman accesibil oricarui consumator. Telefonul a fost prezentat de Sony Ericsson astazi, iar el vine cu playerul Walkman, radio FM si...

Daca sunteti genul de persoana care asculta muzica din mers, veti aprecia noul handset Sony Ericsson W205, un model Walkman accesibil oricarui consumator. Telefonul a fost prezentat de Sony Ericsson astazi, iar el vine cu playerul Walkman, radio FM si functie de recunoastere muzicala TrackID.

Sliderul incorporeaza o camera de 1.3 megapixeli, cu zoom digital de 2.2x si suport pentru inregistrare video, iar telefonul vine cu browserul Opera Mini, WAP 2.0XHTML, speakerphone, text predictiv, MMS, SMS si functie "lanterna". La capitolul divertisment, beneficiati de jocuri, Java, radio FM cu RDS, inregistrare de la radio si vizualizarea clipurilor video.

Sony Ericsson W205
suporta conectivitate Bluetooth, USB, GSM, GPRS, iar handsetul masoara 92 x 47 x 16.4 mm si cantareste 96 de grame. Terminalul foloseste un display color TFT, cu rezolutie de 128 x 160 pixeli si diagonala de 1.8 inchi, in vreme ce memoria telefonului este de 5 MB, suplimentati de un Memory Stick Micro de 2 GB.

Sony Ericsson W205

Bateria terminalului ofera un timp de convorbire de 9 ore si rezista pana la 425 de ore in standby, in vreme ce playbackul audio este asigurat timp de 13 ore si 30 de minute. W205 va sosi pe piata incepand cu cel de-al doilea trimestru al acestui an.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×