LG KC910 Renoir, intr-o recenzie video marca Mobilissimo (partea 1)

2.527 ori
<b>LG KC910 Renoir, intr-o recenzie video marca Mobilissimo (partea 1)</b>Dupa cum va anuntam cu ceva timp in urma, am avut ocazia sa ne "jucam" cu un telefon LG Renoir, cunoscut si drept KC910. Acest handset este cunoscut pentru functiile sale foto si camera impresionanta de 8 megapixeli, dar pana a ajunge la aceasta, sa...

Dupa cum va anuntam cu ceva timp in urma, am avut ocazia sa ne "jucam" cu un telefon LG Renoir, cunoscut si drept KC910. Acest handset este cunoscut pentru functiile sale foto si camera impresionanta de 8 megapixeli, dar pana a ajunge la aceasta, sa descoperim primele impresii in legatura cu terminalul. Acesta poate fi urmarit in actiune mai jos, in prima parte a recenziei noastre:

In interiorul cutiei se afla un incarcator, cablu USB, un headset, protectie pentru ecran, manualul de utilizare, un stylus si evident telefonul. Trecem apoi la analiza exteriorului lui Renoir, care isi prezinta tastele plasate sub ecran, camera frontala si slotul lateral microSD, plus jackul audio.

Ne declaram incantati de meniul lui Renoir, care permite customizarea prin intermediul widgeturilor, dupa cum puteti observa si in clipul de mai sus. Ecranul acestui telefon LG suporta feedback tactil si afisare in mod landscape, cu ajutorul unui accelerometru, care permite vizualizarea in orice pozitie a tastaturii QWERTY virtuale.

Facem si o scurta trecere prin galeria foto si video a handsetului si ii testam playerul audio si jocurile, declarandu-ne satisfacuti de interfata acestora si de suportul Dolby Mobile, care asigura un sunet de calitate al muzicii si convorbirilor. Pe final vedem Google Maps in actiune si o serie de aplicatii utile de pe acest handset. Daca doriti sa aflati ce poate cu adevarat camera de 8 megapixeli a lui LG Renoir, urmariti si partea a doua a acestei recenzii, care va fi disponibila peste 2 zile.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×