Sony Ericsson W350, un telefon muzical simplu si elegant

2.234 ori
<b>Sony Ericsson W350, un telefon muzical simplu si elegant</b>Pentru fanii designurilor neobisnuite telefonul Sony Ericsson W350, membru al seriei Walkman va fi perfect, in special daca sunteti si meloman si va pregatiti de vacanta. W350 este un telefon Walkman slim, al carui mecanism glisant acopera keypadul,...

Pentru fanii designurilor neobisnuite telefonul Sony Ericsson W350, membru al seriei Walkman va fi perfect, in special daca sunteti si meloman si va pregatiti de vacanta.

W350 este un telefon Walkman slim, al carui mecanism glisant acopera keypadul, punandu-i totusi la dispozitie utilizatorului taste frontale destinate controlului functiilor muzicale. Astfel, terminalul reuseste sa para un MP3 player normal si este disponibil in culori exotice ca "negru electric" cu accente portocalii, in vreme ce lista sa de specificatii nu e mai prejos de look. Telefonul este cu adevarat slim la cei 10mm ai sai grosime, in care reusesc totusi sa incapa toate functiile ideale pentru un handset muzical.

Spre exemplu, Walkman on Top va permite utilizatorilor sa navigheze in colectia personala de muzica prin intermediul tastelor frontale mentionate anterior. In cazul in care cautati o melodie anume, o puteti face cu ajutorul functiei TrackIDTM, in vreme ce streamingul prin Bluetooth Stereo va va oferi ore bune de divertisment audio.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×