Sony Ericsson W595, editia Cosmopolitan Flower, cadoul ideal de 8 martie

4.268 ori
<b>Sony Ericsson W595, editia Cosmopolitan Flower, cadoul ideal de 8 martie</b>Fiindca suntem in intervalul 1-8 martie, dedicat sarbatoririi doamnelor si primaverii, si-a facut aparitia si un terminal destinat acestei ocazii: Sony Ericsson W595, editia Cosmopolitan Flower. Terminalul este acelasi W595, fara modificari ale...

Fiindca suntem in intervalul 1-8 martie, dedicat sarbatoririi doamnelor si primaverii, si-a facut aparitia si un terminal destinat acestei ocazii: Sony Ericsson W595, editia Cosmopolitan Flower.

Terminalul este acelasi W595, fara modificari ale specificatiilor, dar impodobit cu flori rosii pe un fond alb-rosu. Pana si tema si meniul handsetului au fost "molipsite" de aerul primavaratic, avand aceeasi culoare rosie si decoratiuni florale. De asemenea, in memoria telefonului veti descoperi 5 melodii complete, iar in cutie cu handsetul se va afla si un accesoriu decorativ destinat publicului feminin si o husa.

W595

W595 Cosmopolitan Flower Edition va fi disponibil in tarile din Europa de Vest incepand cu aceasta luna. Telefonul vine cu un accelerometru, difuzoare stereo, memorie interna de 40 MB, slot Memory Stick Micro (M2), suport Bluetooth 2.0 A2DP, USB 2.0 si o camera de 3.15 megapixeli cu suport pentru inregistrare video.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×