Motorola Touch Zine HD este un telefon Android fals

1.867 ori
<b>Motorola Touch Zine HD este un telefon Android fals</b>Exista destul de multa agitatie provocata de handsetul Motorola Touch Zine HD, aparent "scapat" pe web si considerat de unii un terminal mobil real dotat cu Android. Sa fie totusi doar o mare farsa realizata cu ajutorul lui Photoshop? Cei de la...

Exista destul de multa agitatie provocata de handsetul Motorola Touch Zine HD, aparent "scapat" pe web si considerat de unii un terminal mobil real dotat cu Android. Sa fie totusi doar o mare farsa realizata cu ajutorul lui Photoshop?

Cei de la AndroPhones insista ca acest telefon este un fals grosolan, doarece Touch Zine este o combinatie intre ROKR E8 si MOTOZINE ZN5, editate foto. Printre elementele comune mentionate de cei care s-au sesizat in legatura cu falsul se numara partea frontala de aceeasi forma, aceeasi stralucire a partilor metalice, aceeasi parte superioara si un port pentru microfon identic cu telefoanele copiate.

In plus, cei de la AndrodPhones afirma ca sectiunea din coltul dreapta-jos a fost "prost clonata", iar partea din spate este integral copiata de la ROKR E8, doar ca este mai lata. Camera lui Touch Zine HD este "imprumutata" de la Motozine ZN5, dupa cum este si blitzul, textul din zona camerei si logo-ul.

Ce parere aveti? Fals in Photoshop sau o serie de coincidente?

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×