Sony Ericsson W902, un telefon Walkman cu o camera de 5 megapixeli

Autor:  | Publicat în:  Sony Ericsson 3.409 ori
<b>Sony Ericsson W902, un telefon Walkman cu o camera de 5 megapixeli</b>Dupa cum va informam anterior, azi este o zi mare pentru Sony Ericsson care isi updateaza seria Walkman prin intermediul a 3 noi terminale mobile. Acestea sunt W595, W302 si W902 Walkman, iar asupra ultimului ne vom opri chiar acum. Handsetul este un...

Dupa cum va informam anterior, azi este o zi mare pentru Sony Ericsson care isi updateaza seria Walkman prin intermediul a 3 noi terminale mobile. Acestea sunt W595, W302 si W902 Walkman, iar asupra ultimului ne vom opri chiar acum.

Handsetul este un Walkman atipic, prin faptul ca soseste nu doar cu functii muzicale de exceptie, ci si cu o camera pe masura. Aceasta are rezolutia de 5 megapixeli si suporta un zoom digital de pana la 16x. Printre functiile camerei se numara BestPic, Photo Fix, picture Blogging, video Blogging, inregistrare video, stabilizator, X-Pict Story, Photo Feeds si printare PictBridge. De muzica se ocupa playerul Walkman si obisnuitele functii SensMe, PlayNow si TrackID.

Handsetul soseste cu suport pentru jocuri 3D, Java, radio FM, streaming video, Google Maps si geotagging in cazul pozelor. Browserul Access NetFront va va permite sa navigati pe web oriunde si oricand, iar pe lista de specificatii a lui Sony Ericsson W902 se afla si un card Memory Stick Micro (M2) de 8GB, inclus in pachet cu telefonul. Acest Walkman de top masoara 110 x 49 x 11.7 mm, cantareste 99.8 grame si dispune de un ecran TFT cu diagonala de 2.2 inchi si rezolutie de 240 x 320 pixeli.

Bateria sa rezista la 9 ore de convorbire GSM, 4 ore de convorbire UMTS si la 2.5 ore de videoconvorbiri. Daca doriti sa folositi handsetul doar pentru a asculta muzica, trebuie sa aflati ca in acest mod bateria va rezista pana la 2 ore si 30 de minute. Telefonul Sony Ericsson W902 opereaza in retele UMTS/HSDPA 2100 si GSM/GPRS/EDGE (850/900/1800/1900 MHz) si va fi disponibil pe piata din ultimul trimestru al anului.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×