Sony Ericsson W960, prezent la apel la FCC

2.394 ori
<b>Sony Ericsson W960, prezent la apel la FCC</b>Terminalul aparuse pe site-urile de specialitate inca din luna iunie si acum iata-l pe Sony Ericsson W960 in probele celor de la FCC. Admirati noul handset in imaginea urmatoare: Telefonul este in continuare un tri-band GSM cu suport pentru UMTS in banda...

Terminalul aparuse pe site-urile de specialitate inca din luna iunie si acum iata-l pe Sony Ericsson W960 in probele celor de la FCC. Admirati noul handset in imaginea urmatoare:

Telefonul este in continuare un tri-band GSM cu suport pentru UMTS in banda de 2100 MHz, ale carui feature-uri totusi nu vor impresiona publicul. Un defect major al handsetului pare a fi stylusul, care pare a nu se potrivi cu restul "pachetului". Sa speram ca totusi Sony Ericsson va lansa si o varianta HSDPA a lui W960, avand in vedere dorinta publicului de a avea acces la conexiuni de mare viteza. Ca si modelul "rapit" de polonezi si testat, despre care v-am vorbit in articolul anterior, acest terminalul atesta inca o data faptul ca se intampla ceva la Sony Ericsson, de vreme ce compania inregistreaza pierderi si lanseaza handseturi neimpresionante.

Necazurile continua si in lumea consolelor, unde Sony pierde miliarde din cauza lui PlayStation 3. Mai mult, compania si-a vandut recent fabricile care produceau procesorul esential pentru consolele sale (Cell), anuntandu-si astfel o prematura si foarte posibila retragere din industria jocurilor. Sa fie problemele celor de la Sony mai grave decat am crede, avand efecte si asupra productiei de terminale mobile?

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×