Apple ofera doar 2 iPhone-uri de persoana, fara bani cash

1.123 ori
<b>Apple ofera doar 2 iPhone-uri de persoana, fara bani cash</b>Apple ne surprinde cu noua sa decizie de a introduce o serie de reguli severe in procesul de cumparare a celebrului sau iPhone. Se pare ca viitorii clienti care isi doresc un telefon produs de compania lui Steve Jobs vor trebui sa plateasca cu cardul si...

Apple ne surprinde cu noua sa decizie de a introduce o serie de reguli severe in procesul de cumparare a celebrului sau iPhone. Se pare ca viitorii clienti care isi doresc un telefon produs de compania lui Steve Jobs vor trebui sa plateasca cu cardul si vor avea dreptul de a cumpara doar 2 telefoane.

Decizia vine ca urmare a faptului ca Apple a anuntat recent ca aproximativ 250.000 dintre cele 1.4 milioane de terminale vandute pana acum au ajuns pe mana unor persoane care le-au deblocat. Compania isi motiveaza setul de reguli afirmand ca doreste stoparea fenomenului de revanzare. Purtatorul de cuvant Apple, Natalie Kerris a afirmat ca reprezentantele vor accepta doar carti de credit sau debit pentru plata, cu scopul de a descuraja vanzatorii neautorizati de iPhone-uri.

Banuim ca AT&T a avut un cuvant greu de spus, dupa ce numarul oficial de persoane care si-au deblocat iPhone-ul a fost aflat, parteneriatul cu Apple subrezindu-se serios, in cazul in care firma lui Steve Jobs nu ar fi luat masuri. Revanzarea lui iPhone este un fenomen atat de popular incat a devenit business-ul momentului, in special pentru europenii care nu mai au rabdare pana la lansarea oficiala din luna noiembrie. In plus, se face deja specula cu terminalele, care sosesc pe "Batranul Continent" deblocate si la preturi mult mai mari decat cele din SUA.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×