Sony Ericsson W980 a fost lansat!

3.500 ori
<b>Sony Ericsson W980 a fost lansat!</b>Sony Ericsson si-a imbogatit familia Walkman astazi prin prezentarea modelului W980, in cadrul showului care preceda Mobile World Congress. Terminalul este dotat cu un spatiu de stocare de 8GB, un display mai mult decat generos si o tehnologie numita de...

Sony Ericsson si-a imbogatit familia Walkman astazi prin prezentarea modelului W980, in cadrul showului care preceda Mobile World Congress.

Terminalul este dotat cu un spatiu de stocare de 8GB, un display mai mult decat generos si o tehnologie numita de catre producator "Walkman on Top". Aceasta imita interfata unui music player si o afiseaza pe display-ul extern, permitand utilizatorului sa controleze playerul Walkman, fara a deschide telefonul. Pe lista de specificatii se afla un receptor FM si suport pentru serviciul PlayNow.

Acest model Walkman va fi lansat in cel de-al treilea trimestru al acestui an, sub forma unui quadband cu "aroma" de EDGE si HSDPA 2100, adica inutilizabil in SUA. Avand in vedere popularitatea brandului Walkman in Romania, fanii terminalelor vor fi mai mult decat incantati, la momentul lansarii autohtone a lui W980, in special daca-l vom primi de abia in aceasta toamna.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×