Primele impresii despre NetFront 3.5

Autor:  | Publicat în:  Software 1.590 ori
<b>Primele impresii despre NetFront 3.5</b>Cei de la mobilitysite au aruncat o privire asupra browserului NetFront 3.5, aflat in versiunea sa concept. Acesta poate fi descarcat la aceasta adresa: Conform redactorului care a testat browserul, nu este recomandat sa faceti scroll pe pagini web cu...

Cei de la mobilitysite au aruncat o privire asupra browserului NetFront 3.5, aflat in versiunea sa concept. Acesta poate fi descarcat la aceasta adresa:

Conform redactorului care a testat browserul, nu este recomandat sa faceti scroll pe pagini web cu ajutor degetelor, fiind preferat totusi stylusul. Deplasare in pagina se face rapid, iar daca veti da dublu click pe o sectiune a site-ului, aceasta va fi subliniata imediat. O sectiune selectata dintr-un site poate fi marita printr-un singur click cu ajutorul unui sistem extrem de intuitiv.

Barele de scroll cu rol de navigare nu mai sunt la moda, conform aceluiasi redactor, iar bookmarkurile sunt tratate diferit de acest browser. Va trebui sa apasati pe butonul "Operation" din partea dreapta/jos, alegand apoi optiunea "Bookmarks" pentru a fi transportati la aceasta functie. Urmatorul pas a fost o comparatie a felului in care este afisat un articol pe site-ul BBC, pe Opera Mobile, Internet Explorer in varianta sa mobila si NetFront 3.5. Acesta din urma a avut castig de cauza, afisand varianta cea mai apropiata de "desktop" a paginii. De mentionat este faptul ca, in urma testelor redactorul a putut constata ca site-urile se incarca rapid mai ales pe un Pocket PC, chiar mai rapid decat cu Opera.

Acum ca Opera nu mai pare atat de invincibil, va fi detronat si NetFront de catre Firefox Mobile?

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×