Sony Ericsson XPERIA X1 se dezvaluie!

3.811 ori
<b>Sony Ericsson XPERIA X1 se dezvaluie!</b>Mobile World Congress a debutat cu showul Sony Ericsson, care "s-a lasat cu lansari", printre invitatii de marca ai serii numarandu-se si noul Sony Ericsson XPERIA X1, probabil cel mai performant terminal lansat de catre producatorul japonezo-suedez:...

Mobile World Congress a debutat cu showul Sony Ericsson, care "s-a lasat cu lansari", printre invitatii de marca ai serii numarandu-se si noul Sony Ericsson XPERIA X1, probabil cel mai performant terminal lansat de catre producatorul japonezo-suedez:

Terminalul este un full QWERTY care profita din plin de sistemul de operare Windows Mobile 6. Noul brand XPERIA, al celor de la Sony Ericsson se va axa pe multimedia si comunicare mobila web. X1 include un display VGA touchscreen cu diagonala de 3 inch si rezolutie de 800 x 480 pixeli, plus o camera de 3.2 megapixeli si a GPS. Lista sa bogata de specificatii mentioneaza o memorie interna de 400MB si suport Bluetooth A2DP, WiFi plus un slot pentru carduri microSD.

XPERIA X1 este un quad-band GSM/EDGE care opereaza in retele UMTS/HSDPA/HSUPA in frecvente de 900/1700/2100 MHz (sau 850/1700/1900/2100 MHz pentru modelul destinat utilizatorilor din SUA). Navigarea se face, in cazul acestui handset prin intermediul sistemului touch, dar si al tastaturii QWERTY, al joystickului optic si al tastei cvadri-directionale. X1 masoara 110 x 53 x 16.7mm si-l vom vedea pe piata in cea de-a doua jumatate a acestui an.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×