Sony Ericsson W999i, un zvon confirmat

1.305 ori
<b>Sony Ericsson W999i, un zvon confirmat</b>S-a comentat despre acest terminal pe forumurile Esato si s-au facut numeroase presupuneri, dar iata ca zvonul in legatura cu lansarea lui W999i a fost confirmat pe site-ul HSDPA promo al GSM Association . Iata-l pe Sony Ericsson W999i in poza de mai sus...

S-a comentat despre acest terminal pe forumurile Esato si s-au facut numeroase presupuneri, dar iata ca zvonul in legatura cu lansarea lui W999i a fost confirmat pe site-ul HSDPA promo al GSM Association .

Iata-l pe Sony Ericsson W999i in poza de mai sus si, in afara de ceea ce puteti deja observa in imagine, mentionam faptul ca acest telefon va suporta conexiuni HSDPA de mare viteza. Site-ul nu mai da alte detalii despre terminal si am putea spune ca Sony-Ericsson sunt campioni la capitolul zvonuri si terminale inconjurate de mister, care urmeaza a fi lansate.

Sony-Ericsson a facut o pasiune pentru slidere recent, iar W999i face parte din aceasta categorie, care include si modelul Sofia, dotat cu o camera de 5 megapixeli, dar si celebrul Shinobu Walkman. Sa vedem la ce nivel poate compania japonezo-finlandeza sa duca seria Walkman, care deja a dat publicului cateva modele de un real succes. Combinatia dintre functii multimedia avansate si stilul slider prinde la publicul tanar, facand din orice model cu un "W" in fata un cadou perfect pentru acest segment de public.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×