Varianta mobila de Google Maps primeste GPS

1.396 ori
<b>Varianta mobila de Google Maps primeste GPS</b>Capacitatile aplicatiei Google Maps pentru mobile ne-au facut sa ii apreciem inca o data pe cei de la Google, iar integrarea GPS-ul in cadrul Google Maps era de asteptat.Veti putea folosi acum pe terminalul mobil o versiune a aplicatiei, care va utiliza...

Capacitatile aplicatiei Google Maps pentru mobile ne-au facut sa ii apreciem inca o data pe cei de la Google, iar integrarea GPS-ul in cadrul Google Maps era de asteptat.Veti putea folosi acum pe terminalul mobil o versiune a aplicatiei, care va utiliza functiile GPS ale telefonului.

Cele mai noi handseturi vor suporta aplicatia de la Google, evident daca si operatorul pentru care a optat utilizatorul ofera un astfel de suport. Cu ajutorul noului Google Maps veti gasi cu usurinta locatia unde va aflati pe harta si veti primi directionari catre diferite destinatii la care doriti sa ajungeti. La ora actuala exista anumite probleme la capitolul compatibilitate, atat cu terminalele mobile, cat si cu operatorii, dar lucrurile se vor schimba curand.

Cel putin stim cu siguranta ca BlackBerry 8800 si orice model Helio suporta Google Maps, impreuna cu operatorul AT&T. De la ceilalti operatori va trebui sa asteptam un semnal pozitiv, care va veni de-a lungul timpului, deoarece aplicatia de la Google este extrem de populara si folosita de numerosi posesori de telefoane mobile (doar pe PC deocamdata). Concluzia? Serviciul Google Maps cu suport GPS este este cea mai promitatoare aplicatie gratuita pentru terminalele mobile.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×