Telefon Nokia dotat cu detector de ... fulgere

Autor:  | Publicat în:  Nokia 1.474 ori
<b>Telefon Nokia dotat cu detector de ... fulgere</b>Oamenii inventivi din sectia de cercetare a companiei Nokia se uita cam mult la Discovery, altfel nu ne putem explica aceasta inventie traznita, si anume: detectorul de fulgere pentru terminale mobile. Deoarece fulgerele genereaza puternice unde radio...

Oamenii inventivi din sectia de cercetare a companiei Nokia se uita cam mult la Discovery, altfel nu ne putem explica aceasta inventie traznita, si anume: detectorul de fulgere pentru terminale mobile.

Deoarece fulgerele genereaza puternice unde radio (printre altele), suntem siguri ca nu a fost foarte greu sa fie creat un detector care sa capteze aceste unde, avertizandu-te in legatura cu .... pericolul "fulgerator". La urma urmei ce rost ar avea o astfel de functie? Putem pur si simplu sa privim cerul si sa intuim ca se apropie o furtuna, mult mai repede decat o poate face detectorul de fulgere de la Nokia.

Oricum nu ii putem acuza pe cei de la Nokia de lipsa de inventivitate, dar nu vedem ce fel de public tinta ar avea aceasta inventie, in afara celor care fac documentare despre furtuni. In timp ce alti producatori isi imbunatatesc functiile muzicale si camerele incorporate, Nokia se pare ca a ramas fara idei, sau are prea multe. Asteptam o inovatie serioasa de la producatorul finlandez, care sa nu aiba nicio legatura cu meteorologia.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×