Sony Ericsson Xperia active - Android și rezistență la intemperii

1.423 ori
<b>Sony Ericsson Xperia active - Android și rezistență la intemperii</b>îl găsiți acum și pe plan local la un retailer ce uimește de fiecare dată prin telefoanele aflate în ofertă. Eu au postat și primele prețuri la precomandă pentru iPhone 4S. Xperia active este un telefon Android capabil să reziste la contactul...

îl găsiți acum și pe plan local la un retailer ce uimește de fiecare dată prin telefoanele aflate în ofertă. Eu au postat și primele prețuri la precomandă pentru iPhone 4S. Xperia active este un telefon Android capabil să reziste la contactul cu praful și apa - are certificat IP67 (detalii aici).

Nu uimește la partea hardware fiind un telefon ce poate fi considerat în cel mai bun caz din segmentul middle-level. Designul îl face a fi destinat tinerilor și adolescenților. Un rival pe seama sa va fi Samsung Xcover.

Telefoanele Sony Ericsson au adus mereu display-uri luminoase și fotografiază/filmează decent sau bine. Au pus o baterie de doar 1.200 mAh, măcar rulează pe 2.3 Gingerbread. îl văd ca un telefon de nișă destinat celor care o viață activă, lucrează în medii nu tocma user-friendly, dar doresc să beneficieze de experiența Android fără a se teme că vor rămâne fără telefon de la primul contact cu apa.

Carcasa de 16.5 mm bănuiesc că are și rolul de a amortiza unele șocuri, deși nu văd prea bine sticla ecranului. iPhone 4S și iPhone 4 mi se par smartphone-urile cel mai ușor de spart. Citeam pe un blog de afară că într-un singur an reușise să spargă 3 iPhone 4 și vorbim de un tip care la un moment dat era editor șef pe engadget.

Telefon mobil
Date tehnice
Sony Ericsson Xperia active
EcranLED-backlit LCD de 3 inch cu rezoluție 320x480 pixeli și 16 milioane culori
Procesor1 GHz
Memorie512 MB RAM, 1 GB ROM din care doar 320 MB pentru stocare de fișiere, microSD de până la 32 GB
GPU-
Sistem de operareAndroid 2.3 Gingerbread
Cameră foto/video5 Megapixeli și filmează HD
Baterie
Greutate
Grosime
1.200 mAh,
111 gr.,
16.5 mm
Preț1.519 lei
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×