iPhone 4S versus Samsung Galaxy S II - duelul camerelor (Video)

3.625 ori
<b>iPhone 4S versus Samsung Galaxy S II - duelul camerelor (Video)</b>Până acum în 2011 avem cam 3 terminale candidate la titlul de "Telefonul anului 2011": Nokia N9, iPhone 4S și Samsung Galaxy S II. Acestea două din urmă au fost comparate de către cei de la coolsmartphone, pentru un duel la capitolul calitate a...

Până acum în 2011 avem cam 3 terminale candidate la titlul de "Telefonul anului 2011": Nokia N9, iPhone 4S și Samsung Galaxy S II. Acestea două din urmă au fost comparate de către cei de la coolsmartphone, pentru un duel la capitolul calitate a camerei. Ce a ieșit vedeți mai jos.

Galaxy S II:

iPhone 4S:

Mostra foto iPhone 4S

Deja iPhone 4S se vinde în câteva tari din lume și există și precomenzi în România, smartphone-ul urmând să sosească în curând. Observați că în cazul fotografiilor influenta luminii soarelui asupra elementelor fotografiate este vizibilă și ca de obicei pentru un iPhone culorile sunt mai calde decât în cazul telefonului cu Android Gingerbread rival.

în privința filmării nu am dubii că iPhone 4S este mai puternic din 2 motive: uitați-vă cât de bine face trecerea de la un element la altul stabilizând perfect imaginea și că nu are probleme cu trecerea de la o zonă cu umbră la una luminoasă si invers. în schimb Samsung Galaxy S II nu are un stabilizator atât de bun și pierde câteva milisecunde la trecerea dintre nivele de luminozitate. Voi ce părere aveți? Este iPhone 4S telefonul cu camera cea mai bună din 2011?

iPhone 4S:

Galaxy S II:

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×