Sony Ericsson Xperia Duo Într-o nouă imagine scăpată online

1.723 ori
<b>Sony Ericsson Xperia Duo Într-o nouă imagine scăpată online</b>Vă vorbeam zilele trecute de o primă imagine a ceea ce pare a fi primul telefon dual-core din portofoliul Sony Ericsson. Va intra în luptă cu terminale precum Samsung Galaxy S II, LG Optimus 2X sau HTC Sensation. Ar fi un pas logic pentru Sony...

Vă vorbeam zilele trecute de o primă imagine a ceea ce pare a fi primul telefon dual-core din portofoliul Sony Ericsson. Va intra în luptă cu terminale precum Samsung Galaxy S II, LG Optimus 2X sau HTC Sensation. Ar fi un pas logic pentru Sony Ericsson ce în 2011 a mizat exclusiv pe sistemul de operare Android.

Apare alături de Xperia Arc ce are o diagonală de 4.2 inch și pare mai mare decât acesta. S-ar putea să aducă o diagonală de 4.5 inch a ecranului edge-to-edge sau mai bine spus din muchie în muchie. Procesorul în tradiția Sony Ericsson s-ar putea să vină de la Qualcomm - acel dual-core de 1.2 Ghz regăsit și pe HTC Sensation ce nu impresionează în testele de benchmark, dar oferă performanțe crescute față de un single core.

Zvonurile privind acest handset amintesc de o posibilă lansare în Q4 și o cameră de 8 Megapixeli capabilă să filmeze full HD.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×