Windows Phone 7 Mango rulează deja pe unele modele HTC HD7 și HTC 7 Mozart (Video)

1.532 ori
<b>Windows Phone 7 Mango rulează deja pe unele modele HTC HD7 și HTC 7 Mozart (Video)</b>în vreme ce mai tot webul vânează o primă imagine cu un Nokia rulând Windows Phone Mango OS, varianta actualizată a lui WP7 a fost surprinsă pe modelele HTC HD7 și HTC 7 Mozart. Rețineți că acestea nu sunt telefoane ale dezvoltatorilor, ci...

în vreme ce mai tot webul vânează o primă imagine cu un Nokia rulând Windows Phone Mango OS, varianta actualizată a lui WP7 a fost surprinsă pe modelele HTC HD7 și HTC 7 Mozart. Rețineți că acestea nu sunt telefoane ale dezvoltatorilor, ci terminale normale dar aflate în posesia unor oficiali privilegiați.

Printre aceștia se numără și Alessandro Teglia, Community Program Manager la CEE & Italy, care s-a lăudat recent pe Twitter că rulează Windows Phone 7.5 pe un HTC 7 Mozart. în plus, același Alessandro a anunțat twitteriștii că folosește Bing Music Search pe HTC-ul său, ceea ce indică funcționarea serviciului și în afara Statelor Unite.

în ce-l privește pe HTC HD7, acesta a fost surprins de camere la Computex 2011, în vreme ce rula Mango, după cum se poate vedea și în clipul de mai jos. Vă reamintim că printre îmbunătățirile pe care le aduce această nouă versiune Windows Phone se numără un multitasking superior, varianta desktop full de Internet Explorer 9 (cu suport HTML5) și o eficiență crescută a memoriei (cu 25%).

Așteptăm actualizarea în această toamnă, dacă nu chiar mai devreme, eventual pe un model Nokia.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând site-urile prin aceste link-uri/ butoane, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×