LG Pico, mini telefonul premiant la iF Product Design 2011

Autor:  | Publicat în:  LG 2.683 ori
<b>LG Pico, mini telefonul premiant la iF Product Design 2011</b>Premiile iF au ajuns la ediția cu numărul 57, fiind organizate în orașul Hanovra în acest an. Juriul a analizat peste 2700 de lucrări, iar la finalul competitei au existat 993 de câștigători ce au primit dreptul a afișa logo-ul competiției....

Premiile iF au ajuns la ediția cu numărul 57, fiind organizate în orașul Hanovra în acest an. Juriul a analizat peste 2700 de lucrări, iar la finalul competitei au existat 993 de câștigători ce au primit dreptul a afișa logo-ul competiției. Printre cele mai apreciate produse de la iF s-a numărat telefonul LG Pico (S100), creație a designerului Hong-sik Kim.

împreună cu o echipă din cadrul companiei LG, Kim a realizat un terminal foarte mic și cu un design atractiv. Creatorii acestui model au avut în vedere revenirea la ideea de bază a unui telefon mobil, astfel că au realizat un device simplist, cu tastatura ce oferă doar funcțiile de bază ale telefonului și un difuzor aflat la îndemână.

Printre produsele apreciate și premiate s-au mai numărat și iPhone și Emporia Elegance, care și-au adjudecat laude și trofee în secțiunea de design al telefoanelor mobile la iF 2011.

LG Pico, mini telefonul premiant la iF Product Design 2011

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×