Sony Ericsson Xperia Neo: design de Vivaz, cameră de 8.1MP și multe altele Într-o mini-recenzie pre-MWC

Autor:  | Publicat în:  Sony Ericsson 2.592 ori
<b>Sony Ericsson Xperia Neo: design de Vivaz, cameră de 8.1MP și multe altele Într-o mini-recenzie pre-MWC</b>Norocoșii de la Techradar au reușit să pună mâna pe handsetul Sony Ericsson Xperia Neo mai devreme decât ne-am fi așteptat, acum în prag de MWC 2011. Ajuns inițial pe mâna lui Eldar Murtazin, faimosul redactor șef de la Mobile Review, handsetul...

Norocoșii de la Techradar au reușit să pună mâna pe handsetul Sony Ericsson Xperia Neo mai devreme decât ne-am fi așteptat, acum în prag de MWC 2011. Ajuns inițial pe mâna lui Eldar Murtazin, faimosul redactor șef de la Mobile Review, handsetul a fost numit pentru o perioadă Vivaz 2 datorită similarităților de design cu primul Vivaz.

Ei bine să vedem ce ne rezervă fostul Vivaz 2 și actualul Xperia Neo. Redactorii de la Techradar afirmă că handsetul e ușor de utilizat cu o singură mână, vine cu un display generos de 4 inch, o cameră de 8.1MP cu un bliț LED destul de luminos și o tastă volum cu o lungime impresionantă, dar care nu deranjează în timpul convorbirilor.

Carcasa telefonului reprezintă o combinație de material plastic și crom, care conferă un feeling de rezistență deosebită a terminalului. Partea superioară a lui Xperia Neo include 3 porturi: unul microUSB, cel de 3.5mm și cel mini HDMI. Handsetul are o grosime de 11-12mm, departe de un alt Xperia, Arc (cel mai subțire telefon din lume, cu talia de 8.7mm).

Interfața lui Neo este fluidă, deși Sony Ericsson și-a aplicat customizarea obișnuita lui Android OS. Varianta de Android de pe acest model este Gingerbread (Android 2.3), care primește aportul unui CPU Qualcomm Snapdragon de ultimă generație și cu frecvența de 1GHz. Cu un astfel de procesor, display-ul de 4 inch și HDMI out, Xperia Neo se anunță a fi un hit și parte a tripletei de succes ce mai include și Xperia Play și Xperia Arc.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×