HTC Pyramid, viitorul smartphone dual-core cu Android la bord?

2.172 ori
<b>HTC Pyramid, viitorul smartphone dual-core cu Android la bord?</b>Zvonuri recente de pe web au indicat faptul că HTC pregătește un nou smartphone dual-core, cu numele de HTC Pyramid și destinat operatorului T-Mobile. Handsetul ar urma să vină cu un display de 4.3 inch și suport pentru conectivitate HSPA+. &nbsp;...

Zvonuri recente de pe web au indicat faptul că HTC pregătește un nou smartphone dual-core, cu numele de HTC Pyramid și destinat operatorului T-Mobile. Handsetul ar urma să vină cu un display de 4.3 inch și suport pentru conectivitate HSPA+.

Nu putem garanta că HTC Pyramid nu e doar un nume de cod, acesta putând suferi modificări la momentul lansării terminalului. Cei de la Androidandme afirmăsmartphone-ul va include printre dotări un procesor dual-core de 1.2GHz, un display qHD de 4.3 inch și suport "4G", în măsură posibilității operatorului T-Mobile.

Handsetul urmează să ajungă în magazine către sfârșitul trimestrului 2 al acestui acestui an, deci ar trebui să îl vedem și în țara noastră până în vară. Rămâne de văzut dacă Pyramid e doar o versiune a lui Thunderbolt sau un terminal cu totul nou.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×