Nokia E7, Într-o experiență hands on de 20 de minute, acum și cu mostre de captură a camerei (Video)

Autor:  | Publicat în:  Nokia 2.324 ori
<b>Nokia E7, Într-o experiență hands on de 20 de minute, acum și cu mostre de captură a camerei (Video)</b>Mult-așteptatul (și amânatul) Nokia E7 își face din nou apariția, de această dată într-o experiență hands on surprinsă de cameră. Puteți vedea handsetul în acțiune în clipul de mai jos, cu 20 de minute de preview pentru fanii brandului,...

Mult-așteptatul (și amânatul) Nokia E7 își face din nou apariția, de această dată într-o experiență hands on surprinsă de cameră. Puteți vedea handsetul în acțiune în clipul de mai jos, cu 20 de minute de preview pentru fanii brandului, în cazul în care sunteți curioși cum ar arăta un N8 cu tastatura QWERTY.

Observați că softul de pe acest terminal se mișcă destul de rapid și ar putea fi vorba de un Symbian^3 actualizat în sfârșit. De remarcat și prezența unei funcții unice în rândul handseturilor cu acest OS la bord și anume copy/paste, care se află printre shortcuturile tastaturii QWERTY. Mai jos vedeți și o mostră de captură a camerei lui Nokia E7, cu al său senzor de 8 megapixeli, bliț dual LED, focus fix și suport pentru filmare 720p la 25 fps.
Observați stabilizatorul de imagine cum își face treaba, iar faptul că OS-ul se mișcă decent îl punem atât pe seama inginerilor de la Nokia, cât și pe procesorul de 680 MHz de sub carcasă. Sperăm totuși ca pe viitor Symbian^3 să poate fi înlocuit cu MeeGo, mai ales pe modele atractive că E7. De menționat și faptul că telefonul vine cu un ecran AMOLED touch de 4 inch, cu rezoluție de 360 x 640 pixeli, iar carcasa sa măsoară 13.6mm în grosime.

Mai multe detalii aflați din clipul hands on al celor de la telefonino.net

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×