Sony Ericsson Xperia Ray Într-un prim preview (Video)

2.229 ori
<b>Sony Ericsson Xperia Ray Într-un prim preview (Video)</b>Anunțat cu doar câteva zile în urmă, telefonul Sony Ericsson Xperia Ray primește deja un preview detaliat mulțumită celor de la Phone Arena. Handsetul a debutat la CommunicAsia 2011, eveniment în cadrul căruia am văzut pentru prima oară cum...

Anunțat cu doar câteva zile în urmă, telefonul Sony Ericsson Xperia Ray primește deja un preview detaliat mulțumită celor de la Phone Arena. Handsetul a debutat la CommunicAsia 2011, eveniment în cadrul căruia am văzut pentru prima oară cum arată și Nokia N9.

Xperia Ray este un terminal foarte subțire, cu o grosime de 9.4 mm și cântărește doar 100 de grame, făcându-l invidios și pe foarte ușorul LG Optimus Black. Handsetul încorporează un display LCD de 3.3 inchi, în sfârșit o schimbare de design după trendul display-urilor uriașe de 4+ inchi care au abundat în ultima vreme.

Rezoluția ecranului este de 480 x 854 pixeli, impresionantă având în vedere diagonala acestui Sony Ericsson. Xperia Ray beneficiază de obișnuita funcție Timescape, care concentrează toate metodele de comunicare, cu accentul pe cele de socializare. Tweeturile și statusurile Facebook arată foarte bine pe ecran, aici aducându-și aportul și procesorul Qualcomm Snapdragon de 1 GHz și cei 512 MB RAM, care permit afișarea unei grafici de calitate.

Sony Ericsson Xperia Ray Într-un prim preview (Video)

La capitolul conectivitate beneficiați de 3G, WiFi, Bluetooth, aGPS și radio FM, iar cei care au testat telefonul afirma că au fost surprinși că și pe acest touchscreen se poate tasta destul de bine folosind inputul virtual, în ciuda diagonalei de 3.3 inchi. Asta se aplică doar în landscape, deoarece în mod portrait tastatura QWERTY e prea mică pentru a scrie corect și rapid.

Mai multe informații și impresii despre Xperia Ray aflați de aici:

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×