Toshiba și Fujitsu pregătesc un telefon Windows Phone Mango, lansat În august

1.278 ori
<b>Toshiba și Fujitsu pregătesc un telefon Windows Phone Mango, lansat În august</b>în mod interesant un produs american și anume Windows Phone Mango va debuta în Japonia înaintea tuturor... Este vorba despre debutul platformei pe un smartphone produs de Fujitsu în parteneriat cu Toshiba. Handsetul va purta numele de Toshiba-Fujitsu...

în mod interesant un produs american și anume Windows Phone Mango va debuta în Japonia înaintea tuturor... Este vorba despre debutul platformei pe un smartphone produs de Fujitsu în parteneriat cu Toshiba. Handsetul va purta numele de Toshiba-Fujitsu IS12T și va fi dotat cu un display LCD de 3.7 inchi.

De asemenea, terminalul va veni cu o carcasă rezistentă la contactul cu apa și se pare că avem de-a face exact cu același model prezentat de Microsoft cu câteva zile la WPC11. Deocamdată știm că smartphone-ul a primit aprobarea FCC și Bluetooth SIG, deci ne așteptăm la o lansare în SUA cât de curând. Având în vedere cota de piata infimă spre inexistentă a celor de la Fujitsu în State, nu garantăm că telefonul va sosi și peste ocean.

E foarte ciudat să aflăm că Mango OS, care nici măcar nu are o dată clară de lansare va sosi deja pe un device disponibil în Asia și asta înaintea țării de baștină a OS-ului... Oare ce cotă de piață are WP7 în Japonia, pentru a beneficia de un astfel de avantaj?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×