Sony Ericsson XPERIA X1 are probleme cu carcasa!

2.704 ori
<b>Sony Ericsson XPERIA X1 are probleme cu carcasa!</b>Dupa ce aflam cu ceva timp in urma ca faimosul iPhone in varianta alba ar fi predispus la crapaturi ale carcasei, iata ca a venit randul lui Sony Ericsson XPERIA X1 sa se confrunte cu o problema similara. Utilizatori ai smartphone-ului au afirmat ca au...

Dupa ce aflam cu ceva timp in urma ca faimosul iPhone in varianta alba ar fi predispus la crapaturi ale carcasei, iata ca a venit randul lui Sony Ericsson XPERIA X1 sa se confrunte cu o problema similara.

Utilizatori ai smartphone-ului au afirmat ca au descoperit crapaturi la XPERIA X1, iar situatia nu este un caz izolat, ea repetandu-se pe tot globul. Problema a devenit atat de serioasa, incat expertii de la xda-developers.com pregatesc deja un mail pe care sa-l trimita la Sony Ericsson, pentru a semnala problema.

Xperia Crapat

In plus, aflam recent ca Sony Ericsson si HTC nu vor mai colabora la un viitor model XPERIA, aceasta decizie putand fi pusa pe seama recentelor probleme ale lui X1. Retineti faptul ca acestea sunt speculatii si doar un comunicat oficial al producatorului ne va lamuri. Pana atunci, va recomandam sa verificati carcasa terminalului dumneavoastra Sony Ericsson XPERIA X1 si sa ne anuntati daca aceasta are crapaturi.

Sursa: Wmpoweruser.com

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×