E-Ten Glofiish V900 intr-o recenzie de final de an (Video)

Autor:  | Publicat în:  Eten 2.101 ori
<b>E-Ten Glofiish V900 intr-o recenzie de final de an (Video)</b>Desi nu am avut ocazia de a testa mult laudatele sale functii TV, E-Ten Glofiish V900 se dovedeste a fi un terminal performant, pe care l-am trecut prin obisnuita noastra serie de teste, dupa cum puteti constata, urmarind aceasta recenzie video, marca...

Desi nu am avut ocazia de a testa mult laudatele sale functii TV, E-Ten Glofiish V900 se dovedeste a fi un terminal performant, pe care l-am trecut prin obisnuita noastra serie de teste, dupa cum puteti constata, urmarind aceasta recenzie video, marca Mobilissimo:

Handsetul este dotat cu un sistem audio foarte puternic, rivalizand cu usurinta cu cel din masina utilizatorului, iar lista sa de specificatii este una destul de rezonabila. Telefonul a sosit pe piata internationala in luna august a acestui an si este dotat cu un display TFT touchscreen cu diagonala de 2.8 inchi si rezolutie de 480 x 640 pixeli.

Glofiish V900 opereaza in retele GSM si HSDPA, suporta recunoasterea scrisului de mana, iar in ce priveste memoria, terminalul sta foarte bine, fiind dotat cu 256 MB Flash ROM, 128 MB SD RAM si un slot pentru carduri microSD (TransFlash). De asemenea, acest E-Ten foloseste un procesor Samsung S3C6400 de 533 MHz, suporta WiFi, Bluetooth 2.0 cu EDR si Windows Mobile 6.1 Professional.

Impresiile noastre despre acest handset in recenzia completa!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×