Sony Ericsson XPERIA X1 versus HTC Touch HD (video)

Autor:  | Publicat în:  Sony Ericsson 1.752 ori
<b>Sony Ericsson XPERIA X1 versus HTC Touch HD (video)</b>Sony Ericsson XPERIA X1 si HTC Touch HD sunt unele dintre cele mai celebre si controversate smartphone-uri de pe piata, primul fiind lansat cu aproximativ o luna in urma, in vreme ce terminalul HTC va urma sa fie lansat, asta daca nu e deja disponibil in...

Sony Ericsson XPERIA X1 si HTC Touch HD sunt unele dintre cele mai celebre si controversate smartphone-uri de pe piata, primul fiind lansat cu aproximativ o luna in urma, in vreme ce terminalul HTC va urma sa fie lansat, asta daca nu e deja disponibil in Dubai. Iata duelul super-smartphone-urilor:

HTC Touch HD sta mai bine la capitolul marime, avand dimensiuni mai mici cu cate 4 mm fata de XPERIA X1, in lungime, latime si grosime si cantarind cu doar 1 gram mai mult. La capitolul display, Touch HD este castigatorul clar, cu al sau WVGA de 3.8 inchi si rezolutie de 800 x 480 de pixeli, caruia XPERIA ii poate raspunde doar cu un display de 3 inchi cu aceeasi rezolutie. Si la capitolul conectivitate triumfa tot HTC-ul, oferind suport pentru WiFi, Bluetooth 2.0, 3G, GPS, radio FM, extUSB 2.0 si TV-out. Si asta in vreme ce XPERIA X1 suporta WiFi, Bluetooth 2.0, 3G, GPS si radio FM.

In ce priveste memoria, ambele handseturi au sloturi microSD/microSDHC, care le permit sa foloseasca extensii de memorie de pana la 32GB. Camera lui Touch HD are o rezolutie de 5 megapixeli, suporta autofocus, geotagging si vine si cu un accelerometru, in vreme ce XPERIA dispune doar de un senzor de 3 megapixeli si geotagging. In cele din urma, sa aruncam o privire la capitolul hardware, unde Touch HD si XPERIA sunt la egalitate, ambele fiind (fabricate de HTC) dotate cu 256MB RAM si procesor Qualcomm de 528 MHz (Dual ARM core).

Castigatorul duelului este HTC Touch HD, victoria fiind una la limita, avand in vedere categoriile in care handseturile au fost egale.

Sursa: Areamobile.com

⚡ Vă ținem la curent cu informații legate de Black Friday, dar și cu produse la reduceri excelente aici. (Live Blogging Black Friday 2018)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×