Sony Ericsson Z780, un nou telefon cu suport HSDPA si Google Maps

Autor:  | Publicat în:  Sony Ericsson 1.523 ori
<b>Sony Ericsson Z780, un nou telefon cu suport HSDPA si Google Maps</b>Dupa ce ieri va informam ca Nokia a lansat 2 handseturi din seria XpressMusic, azi este randul celor de la Sony Ericsson sa ne onoreze cu 2 lansari, cea a telefonului G502, prezentat intr-un articol anterior, respectiv modelul Z780, pe care il puteti...

Dupa ce ieri va informam ca Nokia a lansat 2 handseturi din seria XpressMusic, azi este randul celor de la Sony Ericsson sa ne onoreze cu 2 lansari, cea a telefonului G502, prezentat intr-un articol anterior, respectiv modelul Z780, pe care il puteti admira in imaginea urmatoare:

Z780 este un telefon de tip clamshell, care soseste cu Google Maps, Exchange ActiveSync si suport pentru reteaua HSDPA a celor de la AT&T. Avem de-a face cu un terminal tri-band HSDPA, un produs "inrudit" cu proaspat anuntatul Z770, care inclue Google Maps for Mobile, intr-o versiune care profita din plin de functia aGPS a acestui handset. Acelasi soft navigational va va prezenta recenzii ale restaurantelor si ale hotelurilor din zona pe care o vizitati.

Bateria lui Z780 rezista 4.5 ore in modul convorbire, iar revenind la lista de specificatii a handsetului, aceasta include o camera de 2 megapixeli, browser Access NetFront (sau Opera Mini, pe care il puteti descarca), Bluetooth 2.0 cu A2DP si un display de 262.000 de culori, cu diagonala de 2.2 inch si rezolutie de 320 x 240 pixeli. Telefonul care il insoteste pe G502 in aceasta zi a lansarilor va fi disponibil in variante de culoare "onyx" si "amethyst" incepand cu vara acestui an.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×